Onderzoek gestart na ramkraak kledingwinkel

 De recherche is een onderzoek gestart nadat afgelopen nacht drie dieven voor een flink bedrag aan kleding hebben gestolen. Wie heeft er informatie?

Op donderdag 16 november 2017 om 4.00 uur werden verschillende politie-eenheden naar de Molenstraat in Zundert gestuurd. Getuigen hadden gemeld dat er een ramkraak gepleegd werd op een kledingwinkel in die straat. Er zou een auto bij de winkel naar binnen zijn gereden en drie mannen zouden bezig zijn met diefstal van kleding. Voordat de eenheden de straat inreden meldde de getuigen dat de mannen in een andere auto weggereden waren. Ze gaven het merk en het kenteken door. Er is nog in de ruime omgeving gezocht naar de daders maar de auto is niet meer gevonden.

Onderzoek

De recherche is direct een onderzoek gestart. Forensische rechercheurs hebben ter plaatse naar sporen gezocht. Ze hebben de auto in de winkel, een witte Volkswagen Polo die gestolen bleek te zijn, in beslag genomen. Deze auto is op 14 november jl. gestolen vanaf de Patrijsstraat in Zundert. Ook wordt er gekeken of er in de omgeving van de winkel camera’s hangen die een beeld kunnen geven van de daders die of aankomen of later weer wegrijden. De buit van deze brute diefstal zijn verschillende kledingstukken. Er zal een buurtonderzoek gehouden worden maar via deze weg wil het team ook de hulp in roepen van de burgers.
-Wie kan ons wat vertellen van de diefstal van de auto op 14 november 2017 in de Patrijsstraat.
-Wie heeft in de nacht van 15 op 16 november deze witte Polo zien rijden misschien in combinatie met een donkere ‘snelle’ vluchtauto.
-Wie heeft in de omgeving van Zundert camera’s hangen waar de auto’s misschien op te zien zijn voor of na de ramkraak. De diefstal was om 3.55 uur.
-Wie heeft na de ramkraak een donkere auto met hoge snelheid daar weg zien rijden en weet waar die auto nu is.
-Wie heeft gezien dat er ergens kledingstukken uitgeladen zijn vanuit die auto in bijvoorbeeld een woning of een bedrijf.
-Wie kan ons in het algemeen meer vertellen over deze ramkraak

Contactgegevens

De politie is te bereiken:
-Via de banner onder dit bericht
-via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
-via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
-anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,
-via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999

Bron : Politie

Click to accept cookies and enable this content

 

Geef een reactie