Laatste bouwkavels Het Laar in de verkoop

In het bouwproject Het Laar biedt de gemeente Zundert sinds deze week vijf bouwkavels aan. Het gaat hierbij om vier kavels van 275 m2 en 1 kavel van 450 m2. De inschrijving voor de kavels is inmiddels gestart.

In Zundert is er altijd veel behoefte om zelf te bouwen. Door de uitgifte van de kavels in Het Laar, is het mogelijk om, in het middensegment, geheel zelfstandig of met een eigen samengesteld team van architecten en aannemers een huis te bouwen op kavels van respectievelijk 275 m2 en 450 m2. Met de verkoop van de laatste vijf bouwkavels in Het Laar is dit bouwproject definitief afgerond. De meeste kavels in Het Laar zijn in 2006 verkocht.

De gemeente Zundert bouwt gemengd met daarin ook aandacht voor zelfbouw. Zelfbouwers zijn sinds kort druk bezig met hun woning op de voormalige gemeentewerf aan de Burgemeester Manderslaan in Zundert. Binnenkort start de verkoop van 2 grote bouwkavels aan de Brug in Zundert van circa 2.000 m2. Met het aanbieden van deze bouwkavels in verschillende prijsklassen biedt de gemeente Zundert volop keuze voor toekomstig huizenbezitters die graag zelf willen bouwen.
Voor meer informatie over de kavels in Het Laar kunt u contact opnemen via hetlaar@zundert.nl

Geef een reactie